Over Ons

Na voltooiing van mijn studie als tandprotheticus in 2008 en nadat ik meer dan 8 jaar werkervaring had opgedaan bij een implantoloog en 15 jaar in de tandtechniek, is door mij besloten om een Mondzorg- en Tandprothetische praktijk op te richten in Arnhem speciaal voor ouderen die in verzorgings- en verpleegtehuizen verblijven en ook voor reguliere patiënten met specifieke vragen op het gebied van gebitsprotheses.

Mij is toen al gebleken dat veel van de ouderen niet de mondzorg krijgen waar zij recht op hebben. Immers de ouderen willen niemand tot last zijn en laten het erbij voor wat betreft hun mondverzorging..
Samen met tandarts Brenda van den Heuvel hebben wij een Mondzorgpraktijk op de kaart gezet die mondzorg aanbiedt met een optimale toegankelijkheid en met oog voor de patiënten. Ook focussen wij ons op een blijvend hoge kwaliteit van geboden zorg en een minimale kostprijs voor de patiënten en zorgverzekeraar.

Vanuit onze missie hebben wij o.a. de doelstelling geformuleerd om binnen 3 jaar een volledig werkende mobiele mondzorgpraktijk in te richten om zo de zorg dichter bij de patiënten te brengen. Dit is ons gelukt. De behoefte aan deze mobiele mondzorg bleek erg groot te zijn.
Pro-Da richt zich met haar mobiele zorg op patiënten in verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland.

Ook helpen wij, waar het mogelijk en inpasbaar is, patiënten die niet naar een tandartspraktijk kunnen komen. Uiteraard gebeurt dit in overleg.
Inmiddels werken wij met tandartsen, mondhygiënistes, tandprothetici, preventieassistenten en tandtechnici bij Pro-Da.
Op dit moment hebben wij meer dan 10.000 patiëntcontacten per jaar.

Walter Daems