Wie goed doet, goed ontmoet.

Fijne mensen leren wij heel graag kennen. Of je nu de begripvolle tandarts, de deskundige tandprotheticus, de magische mondhygïeniste, de alleskunnende assistente of juist de onmisbare koerier bent. 

Graag ontmoeten wij jou om te ontdekken hoe wij bij elkaar passen of elkaar juist aanvullen. Samen werken voor bijzondere mensen vraagt net even iets anders.

Een bijzondere job voor fijne collega's met gevoel voor kwetsbare mensen.

Binnenkort meer..

De veelzijdige tandarts-assistente

De Guru Mondzorgplanner

We hebben een match!

De faire Financial Controller

De Magische Mondhygiëniste

Ze zeggen wel eens dat tandartsen de probleem oplossers zijn. Misschien voorkomt de magie van de mondhygïenist(e) juist wel die problemen. 

Ben jij nieuwsgierig wat dit voor jou betekent en wat jouw rol voor kwetsbare mensen betekent? Bekijk dan zeker onze vacature!

Als je wilt werken in een atelier waar je met handvakwerk en/of de allernieuwste 3D apparatuur de perfect passende tandprothese voor kwetsbare mensen maakt, dan ben je aan het goede adres. Eigenlijk een beetje een kunstenaar en technerd tegelijk, maar dan met een menselijke touch. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacature!

Veel fijne gesprekken gehad tijdens de kennismakingen met potentiële nieuwe collega’s. Wat zijn er toch veel interessante mensen met het hart op de goede plek én een heel eigen verhaal. 

En dan maak je als team een keuze. And so we did. Dank voor de belangstelling! En in goed Nederlands: Until we meet again! 

Natuurlijk is het altijd lente maar ook dan kan het soms even waaien, toch? Als assistent pak je dingen aan, op en denk je vooruit. Daarnaast kun je nog eens geweldig communiceren. Met de cliënt, contactpersonen, de tandarts en soms de betrokken zorg.

Wij zoeken 2 assistenten voor de versterking van ons team. In de regio Venlo / Roermond. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacature! 

Natuurlijk is het altijd lente maar ook dan kan het soms even waaien, toch? Als assistent pak je dingen aan, op en denk je vooruit. Daarnaast kun je nog eens geweldig communiceren. Met de cliënt, contactpersonen, de tandarts en soms de betrokken zorg.

Wij zoeken 2 assistenten voor de versterking van ons team. In de regio Venlo / Roermond. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacature! 

Als financial controller ben jij verantwoordelijk voor een juiste en efficiënte uitvoering van de financiële administratie. Maar wat zegt deze zin nu eigenlijk? 

Eigenlijk dat we op zoek zijn naar een ervaren collega, die snel kan schakelen, tegelijkertijd het overzicht kan bewaren en een hands-on mentaliteit heeft wanneer er bijgesprongen moet worden in de verwerking van de financiële mutaties.

Kijk verder als je een echt finance hart hebt.

Als jij een Rubik’s Cube oplost in de tijd dat wij onze tandenpoetsen. Dan ben je ook toe aan de planning van onze mondzorg. Want wij willen heel graag dat onze lieftallige behandelaars zo efficiënt en plezierig mogelijk onze cliënten in de zorginstellingen bezoeken. En daar is jouw rol cruciaal in. Met meer dan 40.000 contactmomenten per jaar, is planning wel een dingetje of beter gezegd, een ding. En vanwege onze aanhoudende groei hebben we versterking nodig. Meer weten? Klik op de button hieronder. 

De inlevende tandarts

De (3D) Tandtechnieker

De slimme Sales Manager

De Knappe Koerier 
(lees: Google Maps Guru)

We hebben een top match!

Ons team is versterkt met twee hele aardige en kundige tandtechniek-collega's!

Eigenlijk maak jij onze club compleet. Want jij maakt onze cliënten en zorgverleners in zorginstellingen blij door slimme routes te kiezen, onderweg af te stemmen met onze servicespecialisten en de experts in ons lab. Jouw belangrijkste resultaat is dat onze cliënten op locatie weer zonder problemen kunnen eten omdat hun tandprothese weer voor 17 uur bij de dienstdoende zorg is. 

Natuurlijk kunnen wij een hele lijst opsommen waaraan iemand moet voldoen en ook vertellen hoe fantastisch wij zijn. Maar eerlijk gezegd zijn wij vooral nieuwsgierig naar jouw wensen en visie op dit mooie vak en haar ontwikkelingen. In de verschillende regio’s van onze cliënten. Lees hieronder verder!

Natuurlijk kunnen wij een hele lijst opsommen waaraan iemand moet voldoen en ook vertellen hoe fantastisch wij zijn. Maar eerlijk gezegd zijn wij vooral nieuwsgierig naar jouw wensen en visie op dit mooie vak en haar ontwikkelingen.

Als je wilt werken in een atelier waar je met handvakwerk of de allernieuwste 3D apparatuur de perfect passende tandprothese voor kwetsbare mensen maakt, dan ben je aan het goede adres.  Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacature!

Is onze wereld de meest sexy wereld? Misschien denk jij van niet. Behalve als je deze wereld kent.

Want in onze wereld combineer je oprechte zorg met high-tech ontwikkelingen. Van VR tot 3D printen tot daadwerkelijk met liefde en aandacht een extractie doen. Gelukkig hoef je dit niet zelf te kunnen. Alleen wel te begrijpen.

Jij voelt je vooral helemaal thuis als je de klant spreekt en op de momenten dat je netwerkbijeenkomsten bezoekt! 

Heb je al een bestaand netwerk binnen de zorg? Tof. Zo niet. Dan zie je dit als een mooie uitdaging om op te bouwen.

Wil je eens echt op avontuur? Kijk dan verder.

Binnenkort meer..

De magische mondhygïeniste

De KPT Teamspeler

Twee toffe en nieuwe KPT-ers Laten vanaf nu hun kunsten zien

De Allround Assistente

Ze zeggen wel eens dat tandartsen de probleem oplossers zijn. Misschien voorkomt de magie van de mondhygïenist(e) juist wel die problemen. Ben jij nieuwsgierig wat dit voor jou betekent en wat jij voor kwetsbare mensen betekent? Bekijk de vacature!

Natuurlijk is het altijd lente maar ook dan kan het soms even waaien, toch? 

Als tandartsassistente pak je dingen aan, op en denk je vooruit. Daarnaast kun je nog eens geweldig communiceren. Met de cliënt, contactpersonen, de tandarts en soms de betrokken zorg.

Wij zoeken 2 assistenten voor de versterking van ons team. In de regio Limburg, Overijssel en Gelderland. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacature! 

Eigenlijk ben jij een echte waarmaker. Wat de tandprotheticus of tandarts ziet en beloofd, weet jij waar te maken. Je begeleidt en helpt de cliënten door de verschillende fases heen, op weg naar een goed passende tandprothese. Je hebt dus een goed gevoel voor kwaliteit maar ook voor menselijke relaties en verhoudingen met je collega’s en cliënten. Daar bovenop een mooi gevoel voor ethiek.

Waarom mensen bij ons werken? Vraag het ze vooral zelf tijdens het meeloop dagdeel.

De 3D tandtechnicus

De veelzijdige assistente

De office assistente plus

Allround Servicebureau Collega

We hebben alweer een mooie match!

De onmisbare Omloop Assistente

Onze Omloop Assistente is een echte Go-to girl of boy in onze sterilisatie en dus eigenlijk onmisbaar (net als onze andere lieve collega’s natuurlijk ;)). Want jij regelt wat er geregeld moet worden om de beste mondzorg op locatie mogelijk te maken. 

In ons geval gaat het om instrumenten en apparaten die heel Nederland door gaan. Je speelt daarom een hoofdrol in ons distributieproces. Samen met een van onze andere top-collega’s run je deze show van A tot Z.

Nieuwsgierig wat dat precies betekent? De knop hieronder helpt je verder:

Onze Office Assistente is een echte Go-to girl of boy is dus eigenlijk onmisbaar (net als onze andere collega’s natuurlijk). Want jij regelt wat geregeld moet worden om een vloeiende organisatie te creëren. Jij krijgt daarbij voor elkaar wat voor elkaar moet zijn. En jij weet ook net wél wat de juiste attentie is voor die ene jubilaris. Noem het dus een rechterhand, noem het de regelaar, noemt het de Queen of our Castle. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacature! 

Natuurlijk is het altijd lente maar ook dan kan het soms even stormen, toch? Als assistent pak je dingen aan, op en denk je vooruit. Daarnaast kun je nog eens geweldig communiceren. Met de cliënt, contactpersonen, de tandarts en de betrokken zorg. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacature! 

Wij zijn er blij mee! Drie fijne nieuwe veelzijdige collega’s in ons Servicebureau team met tandheelkundige kennis. Altijd heel prettig! Enjoy!

Hoewel iedere rol in ons team onmisbaar is, is jouw rol cruciaal. Want jij organiseert, schakelt, checkt en regelt een perfect mondzorg voor onze cliënten, zorg en contactpersonen. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is daarbij belangrijk. Daarom is nauwkeurigheid, overzicht en gevoel voor de situatie van groot belang. In andere werkomgevingen noemen ze het ook wel een commerciële binnendienst functie maar dit is de zorg.

De onmisbare Omloop Assistente

De prettige Tandprotheticus

De Inlevende Tandarts

We hebben een topper aangenomen!

Ergens ben jij een beetje een artiest. Een kunstenaar met een fijn gevoel voor menselijke relaties en verhoudingen. Tandprotheses maak jij graag of laat jij graag maken in ons lab met de allerbeste materialen en apparatuur. Van professioneel handwerk tot 3D printen en alles daartussen. Lees hieronder verder!

Want wij zijn nu eenmaal geen standaard reguliere praktijk zijn met dito toeters, bellen en omzetsturing. Daar ben je ook niet naar op zoek als je geïnteresseerd bent in het verzorgen van de mond van kwetsbare mensen. Vaak wat ouder en soms wat jonger maar altijd jong geweest. Net als jij en wij. Daarom heb je de tijd voor onze cliënten. En natuurlijk krijg je een uitstekende beloning. Echt niet alleen middels de glimlach van de cliënt. 

Wat we precies voor je kunnen betekenen, ontdek je via de knop hieronder:

De fijne Manager Tandtechniek

We hebben een gave match!

De prettige Tandprotheticus

Servicesguru's op het servicebureau

Een. Toffe. Match. Again!

De onmisbare Omloop Assistente

Ergens ben jij een beetje een artiest. Een kunstenaar met een fijn gevoel voor menselijke relaties en verhoudingen. En waar de Tandarts de indicator en probleemoplosser is voor mensen met eigen tanden, daar is de Tandprotheticus in charge voor mensen met een tandprothese. Klinkt logisch, niet? 

Nulmetingen, controles, indicaties etc… Jij hebt iets fijns met onze doelgroepen, kwetsbare en zorgafhankelijke mensen. Tandprotheses maak jij graag of laat je graag maken in ons lab met de allerbeste materialen en apparatuur. Van professioneel handwerk tot 3D printen en alles daartussen. Wij noemen het homemade want dat is het ook. Lees hieronder verder!

Als onze behandelaars de artiesten  zijn, dan zijn de servicegurus op het servicebureau de persoonlijk managers en PA’s. De een maakt de ander succesvol en andersom. Waar de behandelaar in relatieve rust de cliënt behandelt, daar vindt op het servicebureau de hectiek van planning, contact, declaratie, routes en organisatie plaats. Bekijk de vacature!

Nice! Weer een nieuwe toffe collega aan boord. Blij mee! Enjoy the ride!

Eigenlijk maak jij onze club compleet. Want jij maakt onze cliënten en zorgverleners in zorginstellingen blij door slimme routes te kiezen, onderweg af te stemmen met onze servicespecialisten en de experts in ons lab. Jouw belangrijkste resultaat is dat onze cliënten op locatie weer zonder problemen kunnen eten omdat hun tandprothese weer voor 17 uur bij de dienstdoende zorg is. 

Als jij een Rubik’s Cube oplost in de tijd dat wij onze tandenpoetsen of als je tussen neus en lippen door een mini-game in Minecraft maakt terwijl wij staan te flossen. Dan ben je toe aan de planning van onze mondzorg. Wij groeien continu en willen graag dat onze behandelaars zo efficiënt en plezierig mogelijk onze cliënten bezoeken in de zorginstellingen. Interesse? Check hieronder vacature!

Wij zoeken een toffe Manager Tandtechniek. Zo iemand die echt gevoel voor het vak heeft én voor de mensen die het ’em doen. Iemand die het voortouw neemt en het overzicht behoudt. Iemand die snel even schakelt met de planning als er gas bij moet of als er juist even op de rem moet worden getrapt. Iemand die de ontwikkeling van z’n team belangrijk vindt en tussendoor ook een momentje pakt met zijn collega’s. Bovenal zoek wij iemand die in de ochtend met een glimlach naar ons tandprothetische lab komt en aan het einde van de dag naar huis gaat met diezelfde glimlach. Een echte aanvoerder dus.

Interesse? Check hieronder vacature!

Een werkomgeving die voor iedereen een beetje voelt als thuis. Maar dan zonder de klusjes.

In 2009 startte ons verhaal in de mondzorg voor kwetsbare mensen. Mijn broertje Walter direct fulltime en ik een dag in de week. Hij heeft verstand van de medische kant en ik van bijna al het andere. Nadat ik na 1,5 jaar meer naar de achtergrond trad omdat ik een hele toffe andere job mocht vervullen, speelden onze ouders een belangrijke rol in de verdere groei. Sinds een jaar of 5 houd ik mij weer fulltime+ bezig met de ontwikkeling van ons mooie bedrijf. Zo is Pro-Da Mondzorg ruim 14 jaar na de start uitgegroeid tot een prachtige club van fijne mensen. Vandaag de dag werken zo’n 93 mensen – and counting – samen aan een betere mondzorg in de zorginstellingen. Beter gezegd; samen met de betrokken zorg werken aan een beter welzijn voor kwetsbare mensen in een – vaak – lastige levensfase. Wij helpen hen om zoveel mogelijk gemak en comfort met eten, kauwen, spreken en lachen te creëren. Niemand gaat immers voor zijn plezier naar de tandarts. Ik ook niet (dat is een publiek geheim) maar het hoort er echt bij.

Wij doen daarom alles voor de cliënt en tegelijkertijd zijn we ook heel zuinig op onze behandelaars. Kunstenaars en tovenaars, noem ik hen wel eens want dat zijn zij wel een beetje. Mondzorg bij kwetsbare mensen op locatie is een vak apart, ondanks de actuele kennis en alle beschikbare instrumenten en apparaten. Het vraagt andere skills en talenten van behandelaars. Ik maak daarom graag en met gepaste trots een mooie buiging naar onze behandelaars. Mijn persoonlijke doel binnen Pro-Da Mondzorg is het onze behandelaars steeds een stukje gemakkelijker te maken. En hen tegelijkertijd scherp houden op de aspecten en verwachtingen buiten de behandelingen om. Vanuit die combinatie kunnen zij het beste voor de mensen zorgen die het echt nodig hebben en het leven een stukje aangenamer maken. Professionaliteit en menselijkheid gaan bij ons hand in hand zoals dat nergens anders gaat. Dat durf ik echt wel te stellen.

Bij ons werken stewardessen, hardlopers, puzzelaars, vuist-ballers, elektrische fietsers, koffiemakers, mensen uit alle windstreken van de wereld, vrienden, Bourgondiërs, moeders, schietsporters, fitnessfreaks, autogekken, gamers, wijnkenners, dromers, voetballers, motorrijders, IT-nerds, salsa-dansers, wereldreizigers, festivalbezoekers, koks, vaders, rugby-ers, wetenschappers, mensen van 23 én van 72. Samen doen wij geweldige dingen voor anderen én toffe dingen met elkaar. Boven alles hebben onze mensen het hart op de goede plek en daar ben ik misschien nog wel het meest trots op. 

En waar wij over 10 jaar staan? Ik weet eerlijk gezegd niet precies waar. Ik weet wel dat we de manier waarop we daar staan veel belangrijker vinden. We groeiden uit van een ideetje aan de keukentafel tot de toonaangevende club met mensen die we nu zijn. Het helpen van kwetsbare mensen vinden wij gewoon het mooiste wat er is. Of je nu tandarts bent of als mondzorgconsulent een zorginstelling helpt de mondzorg zo handig mogelijk te organiseren. We staan voor hetzelfde doel. Het helpen van kwetsbare mensen. En daarbij ontwikkelden we ons ook nog eens van een sympathiek familiebedrijf naar een professioneel vriendenbedrijf. En nu zelfs tot het toonaangevende familielid van TopMondzorg. Dat geeft nog meer mogelijkheden om onze visie te verbeteren en te delen. Dus over tien jaar? Wie weet. Zolang wij het professionele, familiaire, vriendschappelijke & service-gerichte karakter behouden én werken met een mooie club mensen vóór mensen die hulp kunnen gebruiken, vind ik het helemaal prima. 

En daarom zitten wij bovenop de ontwikkelingen binnen & buiten ons vakgebied en willen wij het iedere dag een stukje beter doen dan de dag ervoor. Zo komen we er vanzelf!

drs. Dennis Daems

Chef de mission