Wie goed doet, goed ontmoet.

Fijne mensen leren wij heel graag kennen. Of je nu de begripvolle tandarts, de deskundige tandprotheticus, de magische mondhygïeniste, de alleskunnende assistente of juist de onmisbare koerier bent. 

Graag ontmoeten wij jou om te ontdekken hoe wij bij elkaar passen of elkaar juist aanvullen. Samen werken voor bijzondere mensen vraagt net even iets anders.

Een bijzondere job voor fijne collega's met gevoel voor kwetsbare mensen.

Binnenkort meer..

De 3D tandtechnicus

Als je wilt werken in een atelier waar je met handvakwerk en/of de allernieuwste 3D apparatuur de perfect passende tandprothese voor kwetsbare mensen maakt, dan ben je aan het goede adres. Eigenlijk een beetje een kunstenaar en technerd tegelijk, maar dan met een menselijke touch. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacature!

De inlevende tandarts

Natuurlijk kunnen wij een hele lijst opsommen waaraan iemand moet voldoen en ook vertellen hoe fantastisch wij zijn. Maar eerlijk gezegd zijn wij vooral nieuwsgierig naar jouw wensen en visie op dit mooie vak en haar ontwikkelingen. In de verschillende regio’s van onze cliënten. Lees hieronder verder!

Binnenkort meer..

De magische mondhygïeniste

Ze zeggen wel eens dat tandartsen de probleem oplossers zijn. Misschien voorkomt de magie van de mondhygïenist(e) juist wel die problemen. Ben jij nieuwsgierig wat dit voor jou betekent en wat jij voor kwetsbare mensen betekent? Bekijk de vacature!

Waarom mensen bij ons werken? Vraag het ze vooral zelf tijdens het meeloop dagdeel.

De veelzijdige assistente

Natuurlijk is het altijd lente maar ook dan kan het soms even stormen, toch? Als assistent pak je dingen aan, op en denk je vooruit. Daarnaast kun je nog eens geweldig communiceren. Met de cliënt, contactpersonen, de tandarts en de betrokken zorg. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacature! 

De tandprotheticus topper

Ergens ben jij een beetje een artiest. Een kunstenaar met een fijn gevoel voor menselijke relaties en verhoudingen. Tandprotheses maak jij graag of laat jij graag maken in ons lab met de allerbeste materialen en apparatuur. Van professioneel handwerk tot 3D printen en alles daartussen. Lees hieronder verder!

De guru zorgplanner

Binnenkort meer..

Servicesguru's op het servicebureau

Als onze behandelaars de artiesten  zijn, dan zijn de servicegurus op het servicebureau de persoonlijk managers en PA’s. De een maakt de ander succesvol en andersom. Waar de behandelaar in relatieve rust de cliënt behandelt, daar vindt op het servicebureau de hectiek van planning, contact, declaratie, routes en organisatie plaats. Bekijk de vacature!

Als jij een Rubik’s Cube oplost in de tijd dat wij onze tandenpoetsen of tussen neus en lippen door even een mini-game in Minecraft maakt, dan ben je toe aan de planning van onze mondzorg. Wij willen graag dat onze schaarse behandelaars zo efficiënt en plezierig mogelijk onze cliënten in de zorginstellingen bezoeken. Bekijk de vacature!

Een werkomgeving die voor iedereen een beetje voelt als thuis. Maar dan zonder de klusjes.

In 2009 startte ons familiebedrijf. Mijn broertje Walter direct fulltime en ik een dag in de week. Hij heeft verstand van de medische kant en ik van al het andere. Nadat ik na 1,5 jaar meer op de achtergrond trad omdat ik een hele toffe andere job mocht vervullen, speelden onze ouders een belangrijke rol in de verdere groei. Sinds een jaar of 2 houd ik mij weer fulltime+ bezig met de ontwikkeling van ons mooie bedrijf. Zo is Pro-Da Mondzorg 10 jaar na de start uitgegroeid tot een prachtige club van fijne mensen. Vandaag de dag werken zo’n 50 mensen – and counting – samen aan een betere mondzorg in de zorginstellingen. Beter gezegd; samen met de betrokken zorg werken aan een beter welzijn voor kwetsbare mensen in een – vaak – lastige levensfase. Wij geven hen zoveel mogelijk gemak en comfort met eten, kauwen en spreken. Niemand gaat immers voor zijn plezier naar de tandarts. Ik zeker niet (maar dat is een publiek geheim).

Wij doen alles voor de cliënt en tegelijkertijd zijn we ook heel zuinig op onze behandelaars. Kunstenaars en tovenaars, noem ik hen wel eens want dat zijn zij ook een beetje. Mondzorg bij kwetsbare mensen op locatie is een vak apart, ondanks de actuele kennis en alle beschikbare instrumenten en apparaten. Het vraagt andere skills en talenten van de behandelaars. Ik maak daarom graag en met gepaste trots een mooie buiging naar onze behandelaars. Mijn persoonlijke doel binnen Pro-Da Mondzorg is het onze behandelaars steeds een stukje gemakkelijker te maken. En hen tegelijkertijd scherp houden van de aspecten en verwachtingen buiten behandelingen om. Vanuit die combinatie kunnen zij het beste voor de mensen zorgen die het echt nodig hebben en het leven voor die groep een stukje aangenamer maken. Professionaliteit en menselijkheid gaan bij ons hand in hand zoals dat nergens anders gaat. Dat durf ik wel te stellen.

Bij ons werken hardlopers, puzzelaars, metal-gitaristen, elektrische fietsers, koffiemakers, bodybuilders, mensen uit alle windstreken van de wereld, vrienden, Bourgondiërs, vaders, fitnessfreaks, autogekken, gamers, wijnkenners, dromers, voetballers, motorrijders, IT-nerds, salsa-dansers, wereldreizigers, festivalbezoekers, koks, moeders, wetenschappers, mensen van 23 én van 72. Samen doen wij geweldige dingen voor anderen en toffe dingen met elkaar. Boven alles hebben onze mensen het hart op de goede plek en daar ben ik misschien nog wel het meest blij mee. 

Waar wij over 10 jaar staan? Geen flauw idee. Zolang we het professionele, familiaire & service-gerichte karakter maar behouden en mogen werken met een mooie club mensen. Daarom zitten wij bovenop de ontwikkelingen binnen & buiten ons vakgebied en willen wij het iedere dag een stukje beter doen dan de dag ervoor. Zo komen we er vanzelf!

drs. Dennis Daems

Chef de mission

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp